• Повик за поддршка 0086-18136260887

ПРОФИЛ НА YANGZHOU FUSHENGDA GLASS CO.,LTD ФАЗА 2

YANGZHOU FUSHENGDA GLASS ARTS CO., LTD лоцирана во округот Баојинг, градот Јангжу има повеќе од 10 години добро искуство во правење стакларија и кристални производи;каде што е познат роден град со титула Лотус забележан во Кина; каде што се снабдува удобен превоз и убава околина.

ние, 36вработени вклучувајќи а3- личноnsТимот за дизајнирање и дизајн, придонесува за навремено и ефикасно снабдување со системот за услуги на OEM и ODM. Врз основа на системот, создаваме промет вреден повеќе од американски долари2,85милиони годишно.Нашите главни производи од стакларија за домаќинство се илјадници чинии, држачи за свеќи, вазни и подлога. Во исто време ние сме специјализирани за стаклени божиќни подароци, како што се украси од Лед стакло, кои главно се извезуваат во Европа, Северна Америка, Јапонија и Југоисточна Азија.

тоа е кратенка за да добиете првично знаење со нас преку посета на нашата веб-страница или пристап до Whatsapp /wechat008618136260887as топла линија со нас заедно илиприсутнитево картонскиот саем илинекои во странствоферsприсуствуваме редовно и годишно.Се разбира, секогаш сте добредојдени да не запознаете лице в лице во нашиот вселенски салонво кадее изложбен салон со 2-катна зграда со сите видови стакларија со список како подолу

СТОКИ ОД СТАКЛО, КАКО СТАКЛЕНИ ДРЖАЧИ ЗА СВЕЌИ, стаклени чинии итн.

СТАКЛО ПОДАРОЦИ И УКРАСИРАЊЕ ЗА СИТЕ ВИДОВИ СТРАНСКИ СЕЗОНИ КАКО БОЖИЌЕН УКРАСУВАЊЕ, ВЕЛИГДЕНСКО УКРАСУВАЊЕ УКРАСУВАЊЕ НА БУЛИКИ, ДЕНОТ на вљубените со LED или без LED итн.

КРИСТАЛНИ СТОКИ КАКО ШТО КРИСТАЛНИ ДРЖАЧИ ЗА СВЕЌИ И КРИСТАЛЕН ТРОФЕЈ,КРИСТАЛНИ РАМКИ ЗА ФОТО итн.

КРИСТАЛНИ ПОДАРОЦИ ЗА СИТЕ ВИДОВИ СТРАНСКИ СЕЗОНИ.итн.

ние силно изјавуваме дека инсистираме на принципите кои постојано се развиваат, кои се фокусираат на високиот квалитет и целосниот систем за деловна администрација; ние инсистираме на почитување на принципот врз основа на елементите содржани целосно создавање заглавата пролет, висок квалитет за постоење и кредитна состојба за гаранции.

Во секојдневниот строг маркетинг и општество во развој, се надеваме дека ќе го поставиме нашиот долгорочен мост не само за нашата цврста деловна соработка, туку и за нашето постојано пријателство врз основа на двојниот напор и поддршка.

И уживајте во нашата континуирана комуникација и купување онлајн или офлајн за најдобар живот и подобрен развој.

10-11_прок 12-13_прок 14-15_прок 16-17_прок 18-19_прок


Време на објавување: 27-11-2022 година